- Om os-

Det er MyMonii der står bag denne blog

Det er vores mission, at give familier en praktisk og sjov måde at arbejde med økonomisk læring på. I takt med at samfundet bliver mere digitalt og kontantløst, og hvor børn og unges ønsker, forventninger og forbrugsvaner skyder i vejret, er det vigtigere end nogensinde før, at de allerede i en tidlig alder får et sundt forhold til penge.

Som forælder, får du et simpelt værktøj til at administrere dit barns lommepenge og opsparing. Du kan overføre lommepenge til dit barn, og oprette opgaver eller faste huslige pligter, som barnet kan løse for at tjene et tilskud til deres opsparing.

MyMonii startede i December 2015 af Louise Ferslev, som under sin uddanelse havde fundet på idéen om digitale lommepenge.

Dengang var idéen at udvikle en slags børnevenligt gavekort, under navnet Lommepengekortet. Man kan dog roligt sige, at ambitionerne er steget en smule siden da. Louise er desuden også mor til to selv.

MyMonii har igennem de seneste 5 år hjulpet tusindvis af familier med at adminstrere lommepengene, og lære de yngste om pengenes værdi. De mange familiers feedback og inputs, er med til at forme appen som den er i dag. Vi er dog langt fra i mål endnu og teamet bag MyMonii drømmer om, at skabe den absolut bedste og mest populære lommepenge- og betalings app til hele familien både i Danmark, men senere også i udlandet.